Odaberite original, odaberite kvalitetu, odaberite:

Magic White

MAGIC WHITE je Belgijski proizvođač koji koji razvija svoje inovativne proizvode u stomatološkom i  kozmetičkom području. Mi smo prvi u svijetu proizveli gel za izbjeljivanje zubi bez peroksida, bez boli i bez osjetljivosti. Danas imamo najjaču formulu na tržištu za dugotrajni rezultat.

Magic White ima vlastitu liniju patentiranih proizvoda. Od profesionalnog izbjeljivanja zubi napravio je gelove različitih okusa (jabuke, mente, jagode, zvakače gume i naranče) i dodatne proizvode koji izbjeljuju zube: Magic White pasta, Magic White dušikova pjena (bijele boje za brzo izbjeljivanje zubi),  Magic’s Booster (formula zelene boje za superioran rezultat-koristi se prije izbjeljivanja). Osim toga, gelovi za izbjeljivanje zubi su 100% prirodni, svi sastojci se dobivaju iz organskih materijala, a koristimo natrij bikarbonat u nasim gelovima.

 • null

  Kako djeluje Magic Zero gel?

  Magic Zero gel sadrži supstance koje se aktiviraju pomoću Led svjetla i kisika u zraku. Kombinacijom Led svjetla i gela dolazi do oksidacije i rezultat su bijeli zubi.

 • null

  Jesu li zubi stvarno bijeli?

  Svaki tretman traje 21 minutu, a zubi mogu biti bjeliji od 2-9 nijansi. Preporučamo dva tretmana za intenzivno bijele zube ili tri tretmana za ekstremno bijele zube.

 • null

  Koliko dugo traju učinci izbjeljivanja?

  Efekat tretmana je individualan i može trajati do 6 mjeseci, ovisno o kvaliteti zubiju, dentalnoj higijeni, načinu prehrane, načinu konzumiranja pića i nikotina. Kako bi se sačuvala bijela boja, preporuča se jedan tretman kvartalno. Također za dugotrajniju boju predlažu se proizvodi za kućnu njegu kao što su: zubna pasta koja sadrži A, B, i C vitamine, pjena za izbjeljivanje  i sjaj za zube. Svi ti proizvodi namijenjeni su da održavaju Vaše zube bjelijim i zdravijim.

 • null

  Kakav je osjećaj za vrijeme tretmana?

  Osjećaj je ugodan i opuštajuć.

 • null

  Da li je opasno i bolno?

  Ne, nije iz razloga što koristimo 100 % prirodne sastojke i nije bolno.

 • null

  Tko bi trebao izbjegavati ovaj tretman?

  Iako gel nema neželjenih pojava tretman nije preporučljiv djeci do 3 godine, trudnicama i osobama na kemoterapiji (zbog pojačanog podražaja na povraćanje kod navedenih osoba). Sva oštećenja i bolesti zubi tretiraju se isključivo u stomatološkim ordinacijama.

 • null

  Koristi li se ista tehnika izbjeljivanja kao kod stomatologa?

  Ne, stomatolozi koriste proizvode koji sadrže vodikov peroksid, koji je vrlo abrazivan i invazivan sastojak koji u potpunosti prodire u zub. Hidrogen peroksidu je strogo regulirana primjena od strane Europskog zakonodavstva zbog svog razornog djelovanja na zube.

 • null

  Može li se ovaj tretman koristiti kod ljudi koji imaju ugrađene mostove i krunice?

  Zubarske krunice i mostovi ostaju netaknuti nakon tretmana.

U samo nekoliko koraka do blistavog osmjeha !

 • null

  1. Korak

  Udobno se smjestite u Magic White Egg stolicu. Uz pomoć obučenog osoblja za Magic White tretmane, a pomoću vodiča nijansi odaberite Vašu trenutnu nijansu zubiju.

 • null

  2. Korak

  Pomoću maramice i akceleratora čistite Vaše zube oko 30 sekundi. Za to vrijeme osoblje Magic Whita ispunjava gumenu udlagu Magic White gelom.

 • null

  3. Korak

  Postavlja se udlaga s gelom u usta i lagano potisne da se gel ravnomjerno rasporedi po Vašim zubima. Stavljamo zaštitne naočale.

 • null

  4. Korak

  Uključujemo Magic White lampu, koju usmjeravamo prema Vašim zubima i uživate slijedećih 21 minutu uz ugodnu glazbu.

 • null

  5. Korak

  Kada se Magic White lampa ugasi vadi se udlaga, ispiru zubi i ne krijete oduševljenje Vašom novom bojom zubiju.

Istraživanje je pokazalo

 • 99,8% odraslih osoba vjeruje da je osmijeh važana društvena vrlina ili bogatstvo
 • 97% odraslih vjeruje da lijep osmijeh čini osobu više privlačnom suprotnom spolu
 • 75% odraslih vjeruje da neprivlačan osmijeh može smanjiti potencijal za osobni razvoj karijere i uspješnosti poslovanja