Mikrodermoabrazija i Reviderm skin piler

_

Mikrodermoabrazija je medicinsko kozmetički tretman koji pomoću kristala (aluminijeva oxyda koji ne izaziva neželjene reakcije na koži) vrši kontroliranu abraziju. Kontrolirana abrazija mrtvih stanica šalje našoj koži signal da započne sa stvaranjem novih stanica. Koža trenutačno postaje glatka i daje osjećaj svježine.

Tretmani se provode po pravilima Reviderm Akademije koju smo završili, gdje se koriste isključivo Reviderm profesionalni preparati koji poboljšavaju učinkovitost tretmana, a također savjetujemo i kućnu njegu za trajni rezultat.

Kombinacijom preparata i abrazije izvodi se preko dvadeset tretmana, ovisno o problematici kože. Već nakon prvog tretmana poboljšan je izgled kože potičući je na stvaranje novih stanica. Mikrodermoabrazija daje izvrsne rezultate kod svih problematika kože.

Ovaj revolucionarni postupak obnavlja i čuva mladost kože, smanjuje bore, povećava elastičnost kože, iznimno brzo i uspješno liječi akne, uklanja pigmentaciju i ožiljke, smanjuje pore i lučenje masnoće. Kod težih poremećaja potreban je veći broj postupaka, a preporuća se pet tretmana.

Po potrebi, mikrodermoabrazija se može vršiti jedanput tjedno.

Postupak mikrodermoabrazije

_

Tretman mikrodermoabrazije započinje čišćenjem i toniziranjem lica. U tu svrhu se koriste linije Reviderm  preparata koji će najbolje odgovarati tretiranoj koži, ovisno o njezinim problemima.

Nakon detaljnog čišćenja i odmašćivanja kože slijedi enzimatski piling i pasta koji rade jaku eksfolijaciju stanica te uklonjaju površinski sloj nečistoća. Posebnim losionom uklanjaju se ostaci enzimatske paste i tako pripremljena koža je spremna za tretman mikrodermoabrazije.

Kontrolirana abrazija Reviderm skin pilerom traje desetak minuta. Vrlo nježno uklanja nečistoće i ujednačuje kožu dajući joj njegovan i mladolik izgled te osječaj da je koža „prodisala“.

Kada je koža napokon otvorena, stavljaju se serumi, ampule, maske, kreme prema tipu kože i problematici kojiu tretiramo.tijekom tretmana koristimo se ultrazvukom koji omogućava bolju penetraciju preparata u kožu.

Njega nakon tretmana

_

Kao i priprema za tretman mikrodermoabrazije, jednako je važna i njega nakon tretmana, adekvatnim preparatima ovisno o problematici, jer koža počinje sa pojačanim regenerativnim, imunološkim djelovanjem i pojačava se prokrvljenost.

Mikrodermoabrazija je idealno rješenje za

_
 • obnavljanje kože
 • atrofiranu i ostarjelu kožu koja je izgubila elastičnost
 • hiperkeratozu (nakupine rožnatih slojeva)
 • staračke pjege i pigmentne lezije
 • aktivne akne, dugotrajne akne, ožiljke kao posljedica akni
 • ožiljke na licu i tijelu
 • strije
 • proširene pore
 • dublje i pliće bore

Rezultati mikrodermoabrazije

_
 • obnavljanje i stimuliranje stanica epiderme
 • vidljivo povećanje gustoće i svježine gornjeg sloja kože
 • poboljšanje lokalne cirkulacije u koži
 • vidljivo smanjenje pora, bora i mrljica na koži

 

Broj tretmana uvijek određuje stručna osoba na temelju individualnog stanja, a za trajni rezultat potrebno je od 4 do 8 tretmana.

Reviderm mikrodermoabrazija lica

_

Bezbolno i učinkovito riješite se akni, ožiljaka, pigmentacije, keratoze, strija i bora uz pomoću mikrodermoabrazije. Ovom nježnom metodom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Bez rizika od alergijskih reakcija i bez novih ožiljaka.

Reviderm mikrodermoabrazija lica

Reviderm mikrodermoabrazija lica

350-600,00 kn | Trajanje tretmana: 90 minuta

Reviderm skin piler

_

Reviderm skin piler pomoću kristala aluminijevog oksida nježno, bezbolno i kontrolirano odstranjuje gornji sloj kože. Ciljanim uklanjanjem mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Tretman Reviderm skin pilerom savršeno će osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled.

Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija.