Manikura

_

Ruke su vrata u poslovnom svijetu, nježan dodir dragim osobama i pokazatelj kako se brinemo o sebi. Opće zdravstveno stanje ogleda se i na noktima. U pojedinim profesijama ruke su posebno izložene pogledima, ili često pod utjecajem kemikalija, vode stoga ih treba redovito njegovati.

Nokti su potrebni jer štite osjetljive krajeve živaca na vršcima prstiju i pomažu cirkulaciju krvi, takođe su bitni dio vaše prirodne ljepote. Manikura poboljšava teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i daje im lijep izgled. Klasična manikura podrazumijeva dezinfekciju, skraćivanje i oblikovanje noktiju, piling, poliranje i masažu ploće nokta. Uklanjamo višak kožice oko noktiju, posebnim preparatima, masažom potičemo rast noktiju i njegujemo kutikulu, a po želji nanosimo lak. Poslije manikure ruke su opuštene i meke, a nokti lijepi, zdravi i uređeni. Šake se masiraju adekvatnim preparatima prema stanju kože koji daje osjećaj ugode i ima umirujući i refleksološki efekat .

Klasična manikura

_

Dezinfekcija, oblikovanje noktiju, odstranjivanje suvišne kožice, nanošenje preparata za njegu i masaža ruku.

Klasična manikura

Klasična manikura

80,00 Kuna | Trajanje tretmana: 30 minuta

Manikura sa lakiranjem

Manikura sa lakiranjem

120,00 Kn | Trajanje tretmana: 30 minuta

Manikura sa lakiranjem

_

Dezinfekcija, oblikovanje noktiju, odstranjivanje suvišne kožice, nanošenje preparata za njegu i masaža ruku. I nakon toga slijedi lakiranje u boji po želji klijentice.

Manikura sa french lakiranjem

_

Dezinfekcija, oblikovanje noktiju, odstranjivanje suvišne kožice, nanošenje preparata za njegu i masaža ruku. Nakon toga slijedi french lakiranje.

Manikura sa french lakiranjem

Manikura sa french lakiranjem

150,00 Kn | Trajanje tretmana: 35 minuta

Parafinska kupka

Parafinska kupka

70,00 Kn | Trajanje tretmana: 20 minuta

Parafinska kupka

_

Dezinfekcija, piling masaža s balzamom, parafinska kupka.

Shellac trajno lakiranje

_

Koliko su nokti važni pokazuje nam modna industrija koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju. Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osviješteni i njegovani ali i obrnuto. Zato svaka žena priželjkuje brze, učinkovite i dugotrajne rezultate laka za nokte. Osim ako se niste odlučili za trajni gel koji moramo priznati nije za svaki nokat  a i trajno oštećuje nokte s obzirom da moramo brusiti cijelu prirodnu površinu nokta. Zato su u CND-u odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte.

Pozdravite prirodnost!

Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja. Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali? Shellac tehnologija omogućava pomoću malih kanalića u laku da nokat diše, aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida.

Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel a isto tako ga je lako otkloniti . Cijeli proces manikure i nanošenja  traje svega 30 min. ,a skidanja 10 min. Recite zbogom dugom sušenju laka za nokte, otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja bilo da su vam ruke mokre ili da puno tipkate na tipkovnici vašeg računala.

Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama a namaz je prirodan i tanak, riješite se frustracija koje ste doživjeli lakirajući nokte i uživajte u preko 60 modernih nijansa u samo 30 min.

Shellac trajno lakiranje

Shellac trajno lakiranje

160,00 Kn | Trajanje tretmana: 45minuta