Aparativni tretmani lica

_

Zahvaljujući napretku tehnologije sve više se aparati koriste u kozmetici. Oni su neizostavni element svakog salona.

U našem salonu svakodnevno pratimo trendove i koristimo najnovije tehnologije koje su dozvoljene u kozmetici. Rezultati su brži, efikasniji i dugotrajniji, a pritom je potrebno odraditi manje tretmana od klasičnih tretmana, što u konačnici ide u prilog našim klijenata.

Možemo Vam ponuditi slijedeće aparativne tretmane: IPL, Radio frekvencija (tripolarna, hexapolarna), Vakumska radio frekvencija, Mikrodermoabrazija, Krio terapija, BDR, Led maska, Ultrazvuk, Oxy, Mezoterapija, Elektroporacija, Elektroepilacija, Plazma pen….

Radio frekvencija (tripolarna i hexapolarna)

_

Najučinkovitiji profesionalni sistem za zatezanje kože i redukciju celulita. RF energija se u medicinske svrhe koristi godinama, a posljednjih desetak godina značajno mjesto zauzima u dermatologiji.

Neinvaznost, efikasnost i dugotrajni efekt, kratko vrijeme tretiranja glavni su razlozi zašto klijenti vole  tretmane RF-om.

Prednosti tripolarne tehnologije nad prethodnim su visoka efikasnost tretmana i mogućnost tretiranja kako površinskih tako i dubokih slojeva kože, tkiva. Tretmani se mogu primjenjivati kod problema opuštene kože i viška masnih naslaga na licu (podbradak) i cijelom tijelu.

Nakon tretmana dolazi do vazodiletacije, oksigenacije, detoksikacije, denaturacije, te aktivacije fibroblasta, što rezultira stvaranjem novog kolagena. Klijenti najviše vole tripolarnu radiofrekvenciju iz razloga što je jako ugodan i bezbolan tretman sa odmah vidljivim rezultatima.

Anti age tretman lica

_

Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Terapija obično traje 10 do 20 minuta, nakon čega se injektiraju preparati.

Anti age tretman lica

Anti age tretman lica

350,00 kn | Trajanje tretmana: 50 minuta

Zatezanje podbradka

Zatezanje podbradka

130,00 kn | Trajanje tretmana: 20 minuta

Zatezanje podbradka

_

Ovim tretmanom pospješujemo lokalnu cirkulaciju i drenažu, te uklanjamo višak tekućine i zatežemo kožu.

Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana.

Vakumska radio frekvencija

_

Vakumska radiofrekvencija je inovativna sinergija multipolarne radiofrekvencije, vakuma i LED tehnologije, koja postiže vidljive efekte face-liftinga, poboljšanja tonusa kože, osvježenja i pomlađivanja kože lica.

Ovim tretmanom pospješujemo metabolizam, lokalnu cirkulaciju, drenažu, te uklanjamo višak tekućine i zatežemo kožu. Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana.

Vakumska radio frekvencija lica

_

Revolucionarni tretman koji pomoću sinergije multipolarne radiofrekvencije, vakuma i led tehnologije postiže izvanredne rezultate u vrlo kratkom vremenu kod oblikovanja lica i tijela.

Radiofrekvencija djeluje u dermisu i potkožnom dijelu kože, gdje ubrzava metabolizam, potiće stvaranje novog kolagena i tako poboljšava elastičnost kože. Vakum uz dinamičko pulsiranje ( četri vrste pulseva ) izrazito brzo drenira i poboljšava cirkulaciju.

LED tehnologija sa određenom valnom duljinom djeluje na cirkulaciju i poboljšava tonus kože.

Vakumska radiofrekvencija lica

Vakumska radiofrekvencija lica

500,00 kn | Trajanje tretmana: 15 minuta

Oxy tretmani lica

_

Bez kisika nema života.

Oxy… je multifunkcijski aparat koji ima višenamjensku primjenu zbog većeg broja nastavaka: sprejanje kisikom, vakum, infuzija kisikom, elektroporacija, mezoterapija, inhalacija kisikom i kupka kisikom za lice. Ovim dodacima  omogućavamo i bolju penetraciju prateće kozmetike u kožu.

Tretman kisikom

Tretman kisikom

250,00 kn | Trajanje tretmana: 40 minuta

Tretman kisikom

_

Tretman započinjemo čišćenjem lica, sprejanje, vakumska masaža kisikom, nanošenje preparata, infuzija kisikom, a završavamo maskom i kremom. Nakon tretmana koža postaje meka, svježija i oksigenizirana.

Tretman kisikom + anti age

_

Tretman započinjemo čišćenjem lica, sprejanje, vakumska masaža kisikom, nanošenje preparata, infuzija kisikom, elektroporacija, mezoterapija adekvatnim preparatima prema specifičnosti kože ( unos hyalurona, peptida, kolagena…).

Nakon tretmana koža postaje meka, svježija, oksigenizirana i bore postaju manje vidljive.

Tretman kisikom + anti age

Tretman kisikom + anti age

350,00 kn | Trajanje tretmana: 60 minuta

Led maska

_

Klinički je dokazano da led maska emitira vrlo preciznu kombinaciju LED svjetla određenih valnih duljina kako bi se dobio fantastičan rezultat i dugotrajan učinak.

INFRA CRVENO LED (INFRA RED LED)

Svjetlo valne duljine 830nm penetrira dublje u kožu od ostalih LED svjetala. Poboljšava cirkulaciju krvi koja povećava nivo kisika, hranjivih tvari u dermalnom i epidermalnom sloju  kože i pomaže u otklanjanju štetnih tvari. Istovremeno poboljšava zacjeljivanje kože i ima anti age učinak.

CRVENO LED (RED LED)

Svjetlo valne duljine 630nm ima sposobnost regeneracije kože stimulirajući proizvodnju kolagena, obnovu stanica i poboljšava cirkulaciju kako bi koža izgledala vidljivo mlađe.

PLAVO LED (BLUE LED)

Svjetlo duljine 460 nm ima anti – bakterijsko djelovanje, posebno na bakterije koje uzrokuju akne, pročišćava kožu, stabilizira proizvodnju sebuma i smiruje upalne procese.

Kombinacijom LED svjetala mogu se tretirati sve vrste i stanja kože

  • Bore
  • Akne
  • Suha koža
  • Masna koža
  • Seboreja
  • Seboroični dermatitis
  • Rozacea

Led maska

_

Kombinacijom LED svjetala mogu se tretirati sve vrste i stanja kože. LED terapija bi trebala biti sastavni dio svakog tretmana lica.

Led maska

Led maska

80,00 kn | Trajanje tretmana: 20 minuta

Krio terapija

_

Cilj krioterapije je povećati stanični rast i reprodukciju (stanični metabolizam), produljiti životni vijek stanice, smanjiti upalne procese, smanjiti bolove i spazam, poboljšati krvotok. Umiruje nervne impulse na području koje tretiramo.

Krio terapija

Krio terapija

60,00 kn | Trajanje tretmana: 20 minuta

Krio terapija

_

Krioterapija se koristi kao dodatak tretmanu (akne, rozacea, upalni procesi…)

Ultrazvuk

_

Ultrazvuk koristimo za čišćenje lica i bolju penetraciju preparata. Sam ultrazvuk djeluje na način da titranjem uzrokuje kompresiju i dilataciju tkiva, koji djeluju kao masaža. Posljedica je povećana propusnost staničnih membrana, a time i bolja opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima, te bolje oslobađanje štetnih, otpadnih tvari iz organizma.

Ultrazvuk

_

Ultrazvuk djeluje toplinski, aktivira mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. Izrazito je ugodan i opuštajuć tretman, idealan za njegu kože lica i područja oko očiju. Ultrazvuk se koristi kao dodatak tretmanu.

Ultrazvuk

Ultrazvuk

100,00 kn | Trajanje tretmana: 10 minuta

Mezoterapija

_

Mezoterapija je jedina metoda koja omogućuje prijenos tvari direktno kroz kožu i dubinski ju hrani tj. daje ono što joj je potrebno. Dermaroleri su valjci s sitnim iglama koji rade sitna površinska oštećenja kroz koje prodiru tvari u kožu.

Mezoterapija

Mezoterapija

350,00 kn | Trajanje tretmana: 30 minuta

Mezoterapija

_

Prije tretmana mezoterapije lice treba dobro dezinficitat, nakon čega prolazimo preko lica sterilnim rolerom određene dužine iglica, što ovisi o debljini kože. Zatim se nanosi preparat, a zatim se ponovo prelazi rolerom da preparat što dublje penetrira. Nakon tretmana koža može biti malo crvena, što smirujemo maskom. Preporuka je napraviti 4 tretmana.

Elektroporacija

_

Elektroporacija je bezbolna metoda koja je razvijena da bi se omogućio prodor korisnih tvari kroz kožu. Elektroporacijom je moguće ubaciti aktivne tvari puno dublje nego starim metodama, kao što su iontoforeza i sonoforeza (ultrazvuk). U kombinaciji sa kvalitetnom dermoabrazijom daje odlične rezultate bez rizika od infekcija i otoka povezanih sa klasičnom mezoterapijom.

Elektroporacija

_

Elektroporacija se koristi kao dodatak tretmanu, a služi nam za bržu i dublju penetraciju preparata u kožu.

Elektroporacija

Elektroporacija

60,00 kn | Trajanje tretmana: 10 minuta

Derma pen

_

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu.Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože.

Derma pen

Derma pen

Trajanje tretmana: 30 minuta

Derma pen

_

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.