Masaža nije običan dodir, ona je prijenos energije, stimuliranje metabolizma, psihofizički oporavak te predivan osjećaj kojom dajemo djelić sebe da bi pomogli nekome.

Masaža lica i dekoltea

_

Dobra masaža lica može poput čarolije olakšati napetosti i glavobolju. Istodobno, poboljšavajući cirkulaciju daje zdrav izgled vašoj puti. Masaža je usredotočena na meka tkiva, a glavni cilj joj je opuštanje. Djeluje na vaskularni, limfatični, mišićni i živčani sustav. Poboljšava lokalni optok krvi i limfe, može povećati ili smanjiti tonus mišića, povećava elastičnost tkiva, smanjuje živčanu razdražljivost i time izaziva umirujući učinak.

Lift masaža lica

Masaža lica i dekoltea

100,00 Kn | Trajanje masaže: 20 minuta

Lift masaža lica

Lift masaža lica i dekoltea

150,00 Kn | Trajanje masaže: 30 minuta

Lift masaža lica i dekoltea

_

Lift masaža je idealna za poboljšanje cirkulacije. Masira se dekolte, rameni obruč i lice gdje se svaki mišić obrađuje posebno, putem specifičnih pokreta kojima dolazi do bolje prokrvljenosti lica, lifting učinka i zdravijeg izgleda kože.

Masaža leđa

_

Masaža leđa djeluje opuštajuće, često će pridonijeti promjeni raspoloženja, smanjenju tjeskobe i napetosti. Rezultati se osjete već nakon prve masaže, ali kod većih problema potrebno je više tretmana kako bi se kvalitetno uklonile sve napetosti u leđima.

Masaža je idealna za poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina, popuštanje napetosti i duboko opuštanje.

Masaže - MagaLook

Masaža leđa

120,00-140,00 Kn | Trajanje masaže: 25 minuta

Masaže - MagaLook

Masaža tijela

200,00-230,00 Kn | Trajanje masaže: 50 minuta

Masaža tijela

_

Masaža tijela djeluje opuštajuće, često će pridonijeti promjeni raspoloženja, smanjenju tjeskobe i napetosti. Rezultati se osjete već nakon prve masaže, ali kod većih problema potrebno je više tretmana kako bi se kvalitetno uklonile sve napetosti u tijelu.

Masaža je idealna za poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina, popuštanje napetosti i duboko opuštanje.

Četveroručna masaža

_

Četveroručnu masažu preporučamo osobama koje se teže opuštaju. Priuštite svome tijelu poseban užitak i dvostruk učinak opuštanja uz četveroručnu masažu tijela. Prepustite se našim terapeutima koji istovremeno masiraju tijelo uz kombinaciju laganih i dubokih pokreta te oslobađaju Vaše tijelo od nakupljenog stresa, opuštaju mišiće i pružaju Vam osjećaj ugode, topline i smirenosti.

Četveroručna masaža tijela

Četveroručna masaža tijela

300,00 Kn | Trajanje masaže: 30 minuta

Sportska masaža tijela – muškarci

Sportska masaža tijela – muškarci

230,00 Kn | Trajanje masaže: 50 minuta

Sportska masaža tijela – muškarci

_

Sportska masaža može se koristiti prije ili nakon neke sportske ili drugih fizičkih aktivnosti. Najveća prednost koju sportska masaža može pružiti je oporavak nakon vežbanja ili drugih fizičkih aktivnosti. Masaža je idealna za poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina, popuštanje napetosti i duboko opuštanje.

Orijentalna masaža

_

Bazirana na drevnoj kineskoj masaži tui-na koja je stara preko 3000 godina. Tretira tijelo na način da omogućuje pravilan protok energije kroz energetske kanale tijela. Uravnotežuje tijelo, ublažava iritacije kože, opušta i podiže raspoloženje. Masažu prati egzotična mješavina eteričnih ulja ylang-ylanga, jasmina i vanilije.

Orijentalna masaža

Orijentalna masaža

350,00 Kn | Trajanje masaže: 90 minuta

Indijska masaža

Megalook masaža

400,00 Kn | Trajanje masaže: 80 minuta

Megalook masaža

_

Specijalna masaža koja će Vam omogućiti duboku mišićnu relaksaciju. Masira se sa specijalnim maslacem koji se sastoji od eukaliptusa, geranija, crnog papra, niaoulina koji osim što će nahranit Vašu kožu dovesti do popuštanja napetosti u zglobovima i tetivama. Tijelo i energetski status dobit će novi životni flow.

Mediteranska masaža

_

Odraz topline mediteranskih kultura, masaža koju doživite kao ples valova. Izraženo je drenažno i tonizirajuće djelovanje na tijelo osvježuje i potiće um. Ovu masažu prati mješavina eteričnih ulja bazilika, naranče, limuna, mandarine, bergamota, anisa i origana.

Mediteranska masaža

Mediteranska masaža

200,00 Kn | Trajanje masaže: 50 minuta

Masaža svijećom

Masaža svijećom

300,00 Kn | Trajanje masaže: 50 minuta

Masaža svijećom

_

Zasniva se na tui-na masaži, drevnoj kineskoj tehnici staroj više od 3000 godina koja omogućuje pravilan protok energije kroz tijelo. Orijentalna masaža uravnotežuje tijelo, ublažava iritaciju kože, opušta i podiže raspoloženje. Masažu prati egzotična mješavina eteričnih ulja ylang-ylanga, jasmina i vanilije.

Sensations orijentalis tretman

_

Ovaj izuzetan tretman sastoji se od pilinga, gdje  koristimo sirup od jantarovog nektara i ručno rađen glineni kamen, koji će energizirat Vašu kožu. Piling se uklanja toplim i vlažnim ručnicima, a zatim slijedi masaža toplim uljima jantara i datulje. Toplina će Vas opustiti, a izuzetni miris jantara očistiti um, nahraniti i namirisati kožu.

Bamboo masaža

Sensations orijentalis tretman

350,00 Kn | Trajanje masaže: 80 minuta

Kleopatrina masaža

Kleopatrina masaža

300,00 Kn | Trajanje masaže: 70 minuta

Kleopatrina masaža

_

U njezi za očuvanjem ljepote, mlijeko i med već od davnina predstavljaju izvor raskošnog maženja, ugode i blagostanja. Za očuvanje mladenačkog i lijepog izgleda koristila ih je i moćna egipatska vladarica Kleopatra, koja je svojom ljepotom očarala najveće ratnike onog vremena. Masažu započinjemo pilingom koji čisti i priprema kožu za daljnju njegu. Nakon toga masiramo karite maslacom koji sadrži visoku koncentraciju prirodnih masnih kiselina, koje djeluju pri obnavljanju oštećenih stanica kože i smanjivanju pojave bora. Zbog izuzetnog mirisa, maslac budi i mazi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti.

Hot stone masaža

_

Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj u kojem se sjedinjuju energija Zemlje i moć eteričnih ulja, unoseći i notu mistike drevnih civilizacija. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju nakupljene toksične tvari.

Doživljaj počinje masažom cijelog tijela uljem obogaćenim esencijalnim tvarima, drenažnog i stimulativnog djelovanja. Potom slijedi masaža, naizmjence hladnim i toplim kamenjem, što pogoduje širenju kapilara, potiče cirkulaciju limfe i ima drenažno i detoksikacijsko djelovanje. Uz potpuno opuštanje.

Hot stone masaža

Hot stone masaža

250,00 Kn | Trajanje masaže: 50 minuta

Hot stone masaža

_

Hot stone masaža zagrijanim kamenjem zasniva se na drevnoj tradiciji korištenja toplog kamenja u terapeutske svrhe.

Zagrijano kamenje povezuje nas s prirodom, otklanja boli i daje osjećaj duboke meditacije uz blagotvorna svojstava eteričnih ulja.

Masaža pindama

_

Tretman koji započinje laganim pilingom tijela te se nastavlja opuštajućom masažom toplom mješavinom karite maslaca i marula ulja, a potpunoj harmoniji duha i tijela pridonosi mješavina orijentalnog aromatičnih bilja koje se nalazi u pindama.

Masaža pindama

Masaža pindama

300,00 Kn | Trajanje masaže: 80 minuta

Limfna drenaža po Voderu

Limfna drenaža po Voderu

80,00 – 220,00 Kn | Trajanje masaže: 15-60 minuta

Limfna drenaža po Voderu

_

Ručna limfna drenaža kojom se djeluje na uspostavljanje tekućina u organizmu, uklanjanje štetnih proizvoda i pomaže rad limfnog sustava. U postoperativnom razdoblju ubrzava oporavak cijelog organizma i također djeluje na autonomni živčani sustav putem kojeg dovodi do bržeg opuštanja i relaksacije.

Anticelulitna masaža

_

Kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanja otpadnih tvari. Vratiti će se elastičnost kože i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom tretmana, razbija masne naslage i stimulira protok limfe. Također direktno djeluje na dijelove tijela, poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem. Potrebno je više tretmana da bi anticelulitna masaža u potpunosti ostvarila očekivanja, ali zadovoljstvo koje će proizići iz toga je neprocjenjivo.

Snažan, ciljani tretman koji ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih masnih stanica na svim kritičnim zonama. Kod masaže se koristi specijalna anticelulitna krema i ulje koje izazivaju hiperemiju.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

140,00 Kn | Trajanje masaže: 30 minuta

Vezivno refleksna tehnika

Vezivno refleksna masaža

150,00 Kn | Trajanje masaže: 30 minuta

Vezivno refleksna masaža

_

Masaža koja se izvodi bez ulja, a u toj tehnici koristimo posebne pokrete kojima djelujemo na vezivno tkivo. Vezivno tkivo je vrlo bitno u organizmu, jer povezuje stanice, tkiva i organe dajući im oblik i mehaničku potporu. Vezivno refleksna tehnika pomaže nam u medicinskom segmentu, (možemo uklanjat pojedine medicinske probleme, idealna je za uklanjanje fibroznog celulita) i kozmetičkom (obnavljanjem veziva, dižemo tonus kože). Sama masaža se radi po segmentima.

Refleksoterapija stopala

_

Masaža refleksnih zona na stopalu temelji se načelom po kojemu na stopalu postoje refleksne zone, a one odgovaraju pojedinim organima i dugim djelovima tijela te se masažom može otkriti slika tjelesnog disbalansa. Vješto rukovanje stručne osobe potiče protok vitalne energije, optok krvi, relaksaciju i izaziva odgovor u sjedištu traume.

Refleksoterapija stopala

Refleksoterapija stopala

120,00 Kn | Trajanje masaže: 30 minuta