„U zdravom tijelu – zdrav duh“

_

Oblikovano i njegovano tijelo učinit će Vas zadovoljnijima, sretnijima i zdravijima.

Celulit je evolutivno-degenerativni proces uzrokovan promjenama u mikrocirkulaciji i insuficijenciji ženskog limfnog sustava. Mogu ga uzrokovati loša prehrana, sjedilački način života, pojedini lijekovi i stres. Zbog tih faktora svakoj korisnici usluga pristupamo individualno. Kada se žena odluči riješiti viška naslaga masnog tkiva i celulita mora shvatiti da za dugotrajnije rezultate nije dovoljno izdvojiti određeno vrijeme i novac, već biti spremna na mijenjanje svojih štetnih navika, jer se zdravlje ne može uvijek kupiti !!

Strukture koje su uključene u eliminiranju celulita:

  • detoksifikacija (aromaterapija)
  • limfna drenaža i pročišćavanje tijela
  • aktivacija lipolitičkog djelovanja
  • povećan unos kisika
  • toniziranje tkiva
  • modelirajući efekt
  • harmonizacija cijelog tijela

Nekoliko tretmana iz naše ponude u tome će Vam pomoći:

Analiza tjelesne kompozicije

_

Analiza tjelesne kompozicije je neizostavna karika u određivanju programa anticelulitnih tretmana. Ona osim tjelesne težine, mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te viscelarne masnoće.

Analiza tjelesne kompozicije

Analiza tjelesne kompozicije

200,00 Kn | Trajanje tretmana: 30 minuta

Tripolarna i hexa polarna radiofrekvencija III generacije

Tripolarna i hexa polarna radiofrekvencija III generacije

250-600,00 Kn | Trajanje tretmana: 10-60 minuta

Tripolarna i hexa polarna radiofrekvencija III generacije

_

Najučinkovitiji profesionalni sistem za zatezanje kože i redukciju celulita. RF energija se u medicinske svrhe koristi godinama, a posljednjih desetak godina značajno mjesto zauzima u dermatologiji. Neinvaznost, efikasnost i dugotrajni efekt, kratko vrijeme tretiranja glavni su razlozi zašto klijenti vole  tretmane RF-om. Prednosti tripolarne tehnologije nad prethodnim su visoka efikasnost tretmana i mogućnost tretiranja kako površinskih tako i dubokih slojeva kože, tkiva. Tretmani se mogu primjenjivati kod problema opuštene kože i viška masnih naslaga na licu (podbradak) i cijelom tijelu. Nakon tretmana dolazi do vazodiletacije, oksigenacije,detoksikacije, denaturacije, te aktivacije fibroblasta, što rezultira stvaranjem novog kolagena. Klijenti najviše vole tripolarnu radiofrekvenciju iz razloga što je jako ugodan i bezbolan tretman sa odmah vidljivim rezultatima.

Vakumska radiofrekvencija

_

Revolucionarni tretman koji pomoću sinergije multipolarne radiofrekvencije, vakuma i led tehnologije postiže izvanredne rezultate u vrlo kratkom vremenu kod oblikovanja lica i tijela. Radiofrekvencija djeluje u dermisu i potkožnom dijelu kože, gdje ubrzava metabolizam, potiće stvaranje novog kolagena i tako poboljšava elastičnost kože. Vakum uz dinamičko pulsiranje (četri vrste pulseva) izrazito brzo drenira i poboljšava cirkulaciju. Led tehnologija sa određenom valnom duljinom djeluje na cirkulaciju i poboljšava tonus kože.

Vakumska radiofrekvencija

Vakumska radiofrekvencija

250-550,00 Kn | Trajanje tretmana: 10 – 25 minuta

Vakumska kavitacija

Kavitacija

300-500,00 Kn | Trajanje tretmana: 20-40 minuta

Kavitacija

_

Aparat Green Cavite prestige predstavlja neinvazivnu bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji, gdje se nakon tretmana smanjuje obujam. Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku ne zahtijeva anesteziju i dugotrajni oporavak i ne ostavlja ožiljke. Površina kože je neoštećena, nema bolova nakon zahvata te se stoga korisnik usluge može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu. To osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju, a koža, žile, živci i mišići ostaju netaknuti. Masnoća iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izljeva u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuju u glicerol i jednostavne masne kiseline. Vodotopivi glicerol prodire u krvnu cirkulaciju i koristi se za energiju, dok netopive jednostavne masne kiseline putuju u jetru gdje se razgrađuju.

Vakumska kavitacija

_

Vakumska kavitacija nudi brojene prednosti. Vakuum stvara kožni nabor koji se utisne u aplikator, što znatno poveća selektivnost i sigurnost terapije. Kombinacija naime osigurava da efekt kavitacije nastane samo u kožnom naboru te na taj način djeluje samo i jedino na masno tkivo u potkožju. Pritisak na tkivo je nadgledan i konstantan, što znatno pomaže kod ponavljanja terapije i smanjuje utjecaj same tehnike izvođenja na konačne rezultate.

Aparat VACCavite prestige predstavlja  neinvazivnu bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji, gdje se po svakom tretmanu smanjuje obujam.

Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku ne zahtijeva anesteziju i dugotrajni oporavak te ne ostavlja ožiljke. Površina kože je neoštećena, nema bolova nakon zahvata te se stoga korisnik usluge može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu.To osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju, a koža, žile, živci i mišići ostaju netaknuti. Masnoća iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izljeva u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuju u glicerol i jednostavne masne kiseline. Vodotopivi glicerol prodire u krvnu cirkulaciju i koristi se za energiju, dok netopive jednostavne masne kiseline putuju u jetra gdje se razgrađuju.

Vakumska kavitacija

Vakumska kavitacija

350-600,00 Kn | Trajanje tretmana: 20-40 minuta

Body wrap + limfna drenaža

Body wrap + limfna drenaža

300,00 Kn |Trajanje tretmana: 40 minuta

Body wrap + limfna drenaža

_

Arosha Body Wrap su jednokratne bandaže natopljene aktivnim sastojcima, morskom soli, algama, morskom travom, kofeinom, L-karnitinom, artičokom, kolagenom, elastinom, aloa verom, amino kiselinama….

Arosha tretmani daju odlične rezultate u tretiranju problema zadržavanja suvišne tekućine u organizmu, adipoznog i edematoznog celulita, loše cirkulacije limfe i tonusa kože, suhe, te dehidrirane kože.

Obzirom da su potrebe svakog klijenta drugačije, Arosha je razvila idealan program za rješenje svakog problema.

Kombinacijom Arosha bandaža u mogućnosti smo sastaviti savršen tretman za svaku ženu….

  • Aqua Drain – drenira, idealan u borbi protiv nakupljanja suvišne tekućine i oticanja nogu. Sadrži soli Mrtvog mora i NMF  (natural moisturizing factor)
  • Slim Cel – smanjuje obujam, sadrži kofein guaranu i escinu – ekstrakt sjemenki divljeg kestena
  • Firm Up – vraća tonus i zateže kožu, vrlo osvježavajući tretman koji sadrži kolagen, elastin i Afričku kigeliju koja ima nevjerojatnu sposobnost regeneracije tkiva

Vibro plate

_

Vibracijski trening koji 10-15 minutnim vježbanjem zamjenjuje dvosatno vježbanje u teretani. Koristimo ga kod anticelulitnih tretmana, rekreativno, kod učvršćivanja mišića, ubrzavanja metabolizma… Tretiramo cijelo tijelo s naglaskom na kritične dijelove tijela. Trening se sastoji od zagrijavanja, izvođenja vježbi, istezanja i masaže.

Vibro plate

Vibro plate

70,00 Kn | Trajanje tretmana: 30 minuta

Peeling tijela

100,00 Kn | Trajanje tretmana: 30 minuta

Peeling tijela

_

Piling tijela je proces uklanjanja odumrlih stanica s površinskog sloja kože. Nakon pilinga koža postaje zdrava meka i elastična.

Derma Art sistem

_

Sustav za anticelulitnu terapiju koji se sastoji od vakuma, ultrazvuka, IC terapije, krio terapije s ciljem poboljšanja cirkulacije, a uz to i bržu eliminaciju toksina iz tijela. Uz odlične rezultate u uklanjanju celulita, rješavamo bolove i ukočenost u leđima.

Derma Art sistem

Derma Art sistem

240,00 Kn | Trajanje tretmana: 10 minuta

Body press – Aparativna limfna drenaža

Body press – Aparativna limfna drenaža

120,00 Kn | Trajanje tretmana: 40 minuta

Body press – Aparativna limfna drenaža

_

Je jedan od mnogobrojnih aparata koji su namijenjeni aparaturnoj limfnoj drenaži. Ritmičkim napuhavanjem i pražnjenju zračnih komora usmjerava se i istiskuje suvišna tekućina iz tkiva te se na taj način smanjuju edemi, a oslabljenim limfnim žilama da otjeraju zaostalu vensku krv i limfu s ekstremiteta natrag prema srcu. Rezultat je poboljšana cirkulacija, sprečavanje atrofičnog djelovanja uslijed nakupljanja tekućine.

Body former

_

Aparat s određenim pozicioniranjem različitih elektroda vrši pojedinačnu stimulaciju mišića (10 različitih programa), postiže tonifikaciju jača muskulaturu te podiže tonus mišića. Pogodan je pri relaksaciji i liječenju bolnog sindroma.

Body former

Body former

120,00 Kn | Trajanje tretmana: 35 – 55 minuta

Špek tretman

Špek tretman

200,00 Kn | Trajanje tretmana: 30 minuta

Špek tretman

_

Pomoću ultrazvuka bezbolno upucavamo specijalni anticelulitni gel koji ima jak drenažni i hiperemijski učinak. Rezultati se očituju u smanjenju obujma.

Detoksikacija tijela

_

Detoksikacija tijela je tretman kojim pomoću eteričnih ulja i zagrijavanjem u termo deci oslobađamo od toksina, vršimo remineralizaciju i potičemo cirkulaciju cijelog tijela.

Detoksikacija tijela

Detoksikacija tijela

250,00 Kn | Trajanje tretmana: 60 minuta