Trajni lak

_

Koliko su nokti važni pokazuje nam modna industrija koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju. Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osviješteni i njegovani ali i obrnuto. Zato svaka žena priželjkuje brze, učinkovite i dugotrajne rezultate laka za nokte. Osim ako se niste odlučili za trajni gel koji moramo priznati nije za svaki nokat  a i trajno oštećuje nokte s obzirom da moramo brusiti cijelu prirodnu površinu nokta. Zato su u CND-u odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte.

Pozdravite prirodnost!

Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja. Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali? Shellac tehnologija omogućava pomoću malih kanalića u laku da nokat diše, aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida.

Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel a isto tako ga je lako otkloniti . Cijeli proces manikure i nanošenja  traje svega 30 min. ,a skidanja 10 min. Recite zbogom dugom sušenju laka za nokte, otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja bilo da su vam ruke mokre ili da puno tipkate na tipkovnici vašeg računala.

Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama a namaz je prirodan i tanak, riješite se frustracija koje ste doživjeli lakirajući nokte i uživajte u preko 60 modernih nijansa u samo 30 min.

Shellack trajni lak

_

Shellac je trajni lak koji se nanaša vrlo brzo, a vrlo lako se skida.
U Shellac-u je sadržana revolucionarna i jedinstvena tehnologija, trajni lak najnovije generacije!

Uvjerite se u kvalitetu i postojanost Shellac-a. Lak je visokog sjaja, sa dugotrajnom postojanošću i zaštitom za nokte.
Osim što prirodnim noktima daje izuzetnu čvrstoću, štiti ih od mehaničkih utjecaja, te je postojan kao gel, potpuno prirodan, a uklanja se za samo 10 minuta, bez turpijanja i brušenja. Ne oštećuje prirodne nokte, a pogodan je za svaku priliku.
Nanosi se u vrlo tankom sloju i otporan je na guljenje, grebanje i slična oštećenja.

Ugradnja noktiju na tipsu

Trajni lak

150,00 Kn | Trajanje tretmana: 45 minuta

IBX sistem za oporavak nokta

_

IBX pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira oštećenja poput listanja i pucanja. Jača nokatnu ploču i omogućuje brži rast noktiju. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat te proizvod nije potrebno uklanjati. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom i trajnom laku.

[kswr_lineseparator ls_height=”3″ ls_color=”{“type“:“color“,“color1“:“#c01b6d“,“color2“:“#333“,“direction“:“to left“}” ls_style=”from-center” ls_width=”70px” ls_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:40px;margin-left:0px;margin-right:0px;”]

NAIL ART – profesionalno ukrašavanje noktiju

_

Educirane i iskusne kozmetičarke u našem salonu, u suradnji s Vama, ostvarit će jedinstvene umjetničke minijature u kojima ćete još dugo uživati.

NAIL ART – profesionalno ukrašavanje noktiju

NAIL ART – profesionalno ukrašavanje noktiju

Individualno | Trajanje tretmana: individualno

NAIL ART – profesionalno ukrašavanje noktiju

_

Nail art podrazumijeva profesionalno ukrašavanje noktiju bojama, kamenčićima, suhim cvijećem, uzorcima, crtežima i cirkonima. Ovako ukrašeni nokti snažan su izraz osobnosti pa su stoga i mogućnosti ukrašavanja beskonačne. Ukrašavanje noktiju nikada nije bilo tako šaroliko i raznoliko kao danas.