Zablistajte kao nikada do sada! Šminka čini čuda!

_

Šminkanje

_

Kako lijepu ženu učiniti još ljepšom uz pomoć malo “boje”?

Umijeće šminkanja je igra svjetla, sjene i boje. Kao svaka igra i ova ima svoja pravila. Ljepota u smislu estetike je ključ koji otvara sva vrata te stoga ljepotu treba stvarati, njegovati i održavati.

Dnevna, svečana, a posebno šminkanja za prigode vjenčanja, sastavni su dio današnjeg života. Posebno se pamte glamurozna izdanja. Vješte ruke spretnih vizažista svojim umijećem i dobrim make upom uspješno će prikriti tragove čestih neprospavanih noći, napetosti i nezdrava načina života te istaknuti ono najbolje.

MegaLook šminkanje

Dnevna šminka

150,00 kn

Dnevna šminka

_

Brzo i kvalitetno šminkanje prilagođeno vašem licu i stilu.

Vizažistica našeg beauty centra će se maksimalno potrudit da udovolji Vašim zahtjevima i potrebama za savršen izgled, a za kvalitetu naše šminke garantiraju svjetski poznati proizvođači make-upa.

Tematska šminka

_

Brzo i kvalitetno šminkanje prilagođeno temi koju radimo.

Vizažistica našeg beauty centra će se maksimalno potrudit da udovolji Vašim zahtjevima, a za kvalitetu naše šminke garantiraju svjetski poznati proizvođači make-upa.

MegaLook šminkanje

Tematska šminka

200,00 kn

MegaLook šminkanje

Šminkanje mladenki

250,00 kn

Šminkanje mladenki

_

Kako lijepu ženu učiniti još ljepšom uz pomoć malo « boje «. Umijeće šminkanja i igra svjetla, sjene i boje. Kao i svaka igra i ona ima svoja pravila. Ljepota u smislu estetike je ključ koji otvara sva vrata te stoga ljepotu treba stvarati njegovati i održavati.

Svaka kultura u čin vjenčanja utkala je svoje niti i stoljećima oblikovala i prilagođavala u duhu vlastitog vremena i tradicije s vjerom u vječnu ljubav i sretan brak. Kaže se da ni jedna žena ne može biti lijepa poput mladenke. Ipak, za sve je potrebno malo truda pa tako i za savršen izgled. Važno je postići da make up traje…

Savjeti za mladenke

_

Svaka kultura u čin vjenčanja utkala je svoje niti i stoljećima oblikovala i prilagođavala u duhu vlastitog vremena i tradicije s vjerom u vječnu ljubav i sretan brak. Ljepota koja zrači iz vas na dan vašeg vjenčanja unutarnja je ljepota zaogrnuta uzbuđenjem i srećom.

Ali ne zaboravite upoznati se s najnovijim trendovima iz svijeta kozmetike, odaberite ponešto za sebe. Neka to bude poput trešnje na šlagu.

Kaže se da nijedna žena ne može biti lijepa poput mladenke. Ipak, za sve je potrebno malo truda pa tako i za savršen izgled. Važno je postići da make up traje do dugo u noć.

Savjeti koji slijede pomoći će Vam da biste do kraja najdraže proslave blistali kao nikada:

  • Čišćenje lica napravite najmanje tjedan dana prije vjenčanja, a ako se radi o nečistoj koži gdje je potrebno više tretmana onda i ranije.
  • Piling i hranjiva maska su neophodni dan ranije, razmislite i o solariju te njezi tijela s aromoterapijom i antistres masažom.
  • Njegovane i oblikovane obrve dat će licu sasvim drugi izraz.
  • Tjedan dana ranije obavite depilaciju.

Osnovno pravilo make up-a za ovu priliku je da mora biti vrlo mekan, osjenčan i u prirodnim bojama.

Minival i ugradnja trepavica

_

Zahvaljujući napretku tehnologije sve više se aparati koriste u kozmetici. Oni su neizostavni element svakog salona.

U našem salonu svakodnevno pratimo trendove i koristimo najnovije tehnologije koje su dozvoljene u kozmetici. Rezultati su brži, efikasniji i dugotrajniji, a pritom je potrebno odraditi manje tretmana od klasičnih tretmana, što u konačnici ide u prilog našim klijenata.

Možemo Vam ponuditi slijedeće aparativne tretmane: IPL, Radio frekvencija (tripolarna, hexapolarna), Vakumska radio frekvencija, Mikrodermoabrazija, Krio terapija, BDR, Led maska, Ultrazvuk, Oxy, Mezoterapija, Elektroporacija, Elektroepilacija, Plazma pen….

Minival trepavica

_

Postupak traje 45 minuta, a rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana. Efekt uvijenih trepavica traje 4-6 tjedana, a preporuča se i bojanje trepavica za najbolji rezultat.

Minival trepavica

Minival trepavica

150,00 kn | Trajanje tretmana: 45 minuta

Ekstenzije trepavica

_

Ekstenzije trepavica su prilagodljive individualnom stilu svake žene. Mogu biti dulje, kraće, gušće, rijeđe, a pogotovo su idealne za aktivni stil života obzirom da im bavljenje sportom, voda ili pak najbanalnije – spavanje, ne predstavljaju nikakvu prepreku.

Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica (klasične 1:1)

300,00 kn

Ekstenzije trepavica (klasične 1:1)

_

Ekstenzije trepavica su novi proizvod na tržištu ljepote, i puno je žena koje su pribjegle ovom praktičnom dugoročnom rješenju uljepšavanja svog pogleda. Upravo stoga ekstenzije trepavica predstavljaju savršeno rješenje za „otvoreniji“ pogled koji će svi primijetiti. Dužina i gustoća se određuju veličinom oka, oblikom lica i Vašom osobnošću.

Ekstenzije trepavica 3D, 6D

_

Ekstenzije trepavica predstavljaju savršeno rješenje za uvijek uzbudljiv pogled koji će svi primijetiti.

3D tehnikom dobivamo izraziti volumen trepavica.

Ugradnjom trepavica smanjujete vrijeme za nanošenje i skidanje maskare. Trajnost ugrađenih trepavica je od 20 – 25 dana, a tada slijedi nadopuna.

Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica 3D, 6D

400,00 kn

Bojanje obrva i trepavica

_

Tretman bojanja obrva i/ili trepavica vrlo je brz i jednostavan. Boja i razvijač koji kozmetičarka koristi nije isti kao boja za kosu, već je puno nježniji.

Bojanje obrva ili trepavica

Bojanje obrva i trepavica

40,00 kn

Bojanje obrva i trepavica

_

Cilj tretmana je potamniti trepavice od korijena do vrha i na taj način ih produžiti. Boju obrva određujemo prema tenu, boji kose, obliku lica i samih obrva.

Threading i oblikovanje obrva koncem

_

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlačica.. Trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana. Prednost je da se svaka dlačica čupa s korijenom, što znatno produžuje vrijeme između dvije depilacije.

Metoda je potpuno prirodna, radi se pamučnim koncem i ne skida gornji sloj kože kao npr. vosak što znači da je znatno smanjena mogućnost pigmentacijskih fleka. Također threadingom možete dobiti potpuno ravnu crtu na obrvama i oblik kakav želite.

Threading i oblikovanje obrva koncem

Threading i oblikovanje obrva koncem

60,00 kn